Escrit i editat per Pep Cassany

Relats i Opinió d'En Pep Cassany Escriptor Català. Girona. Autor de llibres: El carrer dels petons (2018) i Big Bang Amor (2017) Aquest Blog conté relats curts, relats eròtics i, contes infantils. També un munt d'articles d'opinió sobre fets quotidians, l'actualitat de Girona i Catalunya, o del debat nacional i internacional. Tot plegat, tractat des del punt de vista personal, crític,irònic, eufòric o irreverent de l'autor.

Novetats

Emprenedors romàntics


les flors d'en Josep Cassany

És així, si neix!! No hi ha força en el món que aturi a un emprenedor. Caus, t'aixeques, caus, tornes a aixecar-te, caus i penses. Que difícil!!, tornes a caure i et sembla impossible. En el camí, gaudeixes dels petits èxits que has tingut. Com podem millorar???

Diuen que, als Estats Units, és més senzill aconseguir un préstec per a un empresari que ha tingut una fallida, que per a un emprenedor novell. Quina barra!! Tot i ser del nou continent, els americans han après abans que nosaltres que l'experiència és la mare de la Ciència.

En època de bonança general, i faig referència al fet que el boom no va ser només en la construcció, les empreses teníem difícil trobar l'anomenat capital humà. Per a mi, una definició etèria de les ganes de pencar i fer-ho bé.

Ara trobem capital humà per tot arreu. La necessitat augmenta el capital humà a passos de gegant.

Però, com podem incorporar tot aquest capital humà a les empreses? Creieu tant boig a un empresari perquè demà comenci a contractar, indefinidament, a tot aquell personal que necessita? Recordeu a l'Artur Mas, quan va encetar el nou govern que va dir? Doncs senzillament, "amb menys haurem de fer més i millor".

Coneixeu quines són les ajudes que reben els emprenedors o els autònoms? Creieu que els governs d'aquest país ho fan? Jo, estic convençut que els "pensadors" d'aquests plans estratègics són funcionaris. És impossible que cap d'ells hagi parlat o més ben dit, escoltat, a l'autònom o emprenedor que vol començar una activitat per compte propi.

No em direu que no s'han de tenir "pebrots" per voler "fer".

Tots coneixem el conte de la lletera. És així que l'emprenedor comença a somiar en el seu negoci. Cada nit abans de començar la nova activitat, repassa el conte cercant on cau la lletera, i confiant que a ell no li té perquè passar.

Sense romàntics, que difícil seria emprendre i tirar endavant.

--
Per:
Pep Cassany.
Escriptor


pepgirona66@gmail.com

Cal que neixin Flors a cada instant



Cap comentari

Desa el teu comentari