Escrit i editat per Pep Cassany

Relats i Opinió d'En Pep Cassany Escriptor Català. Girona. Autor de llibres: El carrer dels petons (2018) i Big Bang Amor (2017) Aquest Blog conté relats curts, relats eròtics i, contes infantils. També un munt d'articles d'opinió sobre fets quotidians, l'actualitat de Girona i Catalunya, o del debat nacional i internacional. Tot plegat, tractat des del punt de vista personal, crític,irònic, eufòric o irreverent de l'autor.

Novetats

Luxúria

luxúria - Big Bang Amor


Luxúria

Tot just arribava a casa. Havia sopat amb les amigues després d'un dia de feina llarg i cansat.

Vivia en un pis de l'eixample de Barcelona i mentre pujava a la quarta planta en ascensor, el veí del cinquè no deixava d'espiar la pantalla del seu mòbil. Marta, tenia una cita virtual amb un dels seus amants i el temps se li tirava a sobre. Passava més d'una hora de la convinguda i començava a imaginar, com reconduiria el seu joc.

Llençà les claus i l'abric damunt la primera cadira buida que va trobar de camí cap al dormitori. Començava la partida i la contesta al darrer missatge rebut, només podia ser de sorpresa. Quatre ratlles escrites pel seu amant virtual, demostraven la capacitat que tenia per seduir-la amb la paraula, més enllà de les fotografies pornogràfiques que li enviaven d'altres homes de la xarxa.

Mentre llegia i relliga, una vegada i una altra, el text que la situava com a protagonista del relat, s'adonava que, sense conèixer-la massa, aquell Home havia extret l'essència de la seva presència a les xarxes socials.

Li agradava provocar-lo continuadament. Ella va començar per descriure-li la incomoditat que li provocava la roba de treball en arribar a casa. - On s'havia quedat el dia abans? sí, li havia enviat una imatge seva on amb el braç es tapava els pits i que per tant, marcava el punt de sortida per a continuar amb el seu joc.

L'intercanvi de missatges es precipitaren damunt del llit. Imatges a canvi de paraules. El joc de la Marta consistia a excitar l'escriptor amb les imatges del procés de despullar-se com si ell fos al seu davant. Retratava el seu cos vestit, les escletxes de la brusa que, descordada li deixaria entreveure la delicadesa de la seva pell i li suggeriria, llençant les peces de roba a terra, li tocava a ell descriure l'escena en un relat privat.

Marta va imaginar-lo assegut en una vella butaca de cuir, vestit de sastre, cames encreuades i braços oberts. Mans delicades, dits de pianista. Ideals per recórrer cada mil·límetre del seu cos.

El mugró del pit de Marta apareixia en la primera d'aquelles imatges i a canvi, el missatge la incitava a percebre la presència de l'amant acostant-se per l'esquena, fins a sentir-lo tan a prop que a ell li fos possible, amb el nas, tocar al clatell i així, ensumar la seva pell.

Les calcetes negres d'encaix la molestaven. Boniques però incomodes per estar per casa. Fora prou suggeridora la imatge d'una tira caient pels malucs? Amb la foto li diria que aquest era el camí.

Un fil de pèl damunt el seu sexe afaitat i llis que a poc a poc, començava a notar-se humit i calent. Ell li va demanar que es poses de quatre grapes i Marta, en caure damunt del seu llit, amb les calces encara entre cames i a mitja cuixa, li envià la seva foto en aquella postura i que executava per exprés desig del seu amant.

Tan sols li quedava tocar-se. Imaginar-se la situació. Intuïa com sentiria el membre d'aquell mascle al seu damunt. Dintre seu. Com li mullava el cony mentre li menjava amb la boca. Necessitava mossegar-li el seu membre, engolir-lo fins al fons i resseguir el seu contorn fins a arribar als seus ous, mentre les seves mans, cuidaven que no li faltes atenció a aquell fal·lus erecte. Follar-se'l allà mateix, al seu llit. Lligar-lo. Fer-lo fondre de desig.

Llençar un cop i un altre la roba a terra i novament, demà, recomençar amb el millor sexe que pot obtenir en el moment. Suggestionar el cervell, l'òrgan sexual més potent del ésser humà.


--
Per:
Pep Cassany.
Escriptor



Cap comentari

Desa el teu comentari