Escrit i editat per Pep Cassany

Relats i Opinió d'En Pep Cassany Escriptor Català. Girona. Autor de llibres: El carrer dels petons (2018) i Big Bang Amor (2017) Aquest Blog conté relats curts, relats eròtics i, contes infantils. També un munt d'articles d'opinió sobre fets quotidians, l'actualitat de Girona i Catalunya, o del debat nacional i internacional. Tot plegat, tractat des del punt de vista personal, crític,irònic, eufòric o irreverent de l'autor.

Novetats

Parelles a ritme de la música: Play, Stop i Pausa




Play, stop, pausa: opinió d'en Pep Cassany


Hi ha qui relata la seva vida amorosa a ritme de casset. Estic On/Off, Play, Stop o Pausa

D'altres, directament estan fora de joc, però no per això, deixen de ballar a ritme de la música més actual i caribenya, encara que sempre restarà lloc pels ritmes lents, enganxosos i romàntics que et permeti ballar arrapat a qui tens més a prop en aquell moment.

A la diversitat de formes de pensar i actuar n'hi sumo una, aquesta, definir el teu estat de disponibilitat d'acord amb les tecles del radiocasset. Hi ha qui balla a ritme de la música que estan posant, d'altres que volen fer córrer la cinta endavant més apressa doncs aquesta cançó no els agrada, d'altres que tot i ballar la cançó recorden la d'abans i voldrien prémer la tecla per fer córrer la cinta enrere, pocs creuen que el millor és posar pausa i encara n'hi ha d'altres que directament, si fos per ells, canviarien la cara A per la B o directament, llençarien la cinta a la piscina.

Si ens posem a parlar de música, millor no discutir i fer-nos mal. Que és el més important, l'aparell reproductor o el que transmet el so del moment? La màgia es troba en el racó dels sentiments quan menys t'ho esperes.

En l'amor, tant se'n fa la música que escoltis, si t'atrapa, estàs fotut. La música sorgeix de l'interior de dues persones que compassen i amplifiquen el seu ritme, creant nous sons i ballant melodies que mai ningú d'altra haurà escoltat. El seu so és estereofònic i per la seva qualitat, no hi ha dubte que és amor.

Si la cançó serà llarga, curta, lenta o marxosa ja es veurà. Quan et fiquis el llit i ressoni al teu cap aquell ritme, no cal que hi pensis més, t'has enamorat.

Així doncs, vigila on vas i la música que escoltis, tant siguin cants de sirenes o lleons marins, que a la fi són el mateix. Per més que creguis que estàs en pausa recorda, la música mai no s'atura. El seu so s'esmuny per finestres i balcons des de les cases dels veïns, dins els cotxes, des dels telèfons, les teles, els ordinadors i sobretot, la música la reproduïm cada dia en el nostre interior. Ara només cal trobar qui sintonitza la mateixa emissora.


Cap comentari

Desa el teu comentari