Escrit i editat per Pep Cassany

Relats i Opinió d'En Pep Cassany Escriptor Català. Girona. Autor de llibres: El carrer dels petons (2018) i Big Bang Amor (2017) Aquest Blog conté relats curts, relats eròtics i, contes infantils. També un munt d'articles d'opinió sobre fets quotidians, l'actualitat de Girona i Catalunya, o del debat nacional i internacional. Tot plegat, tractat des del punt de vista personal, crític,irònic, eufòric o irreverent de l'autor.

Novetats

Tu rai

En tu rai sempre cerca la mamella on mamar



Emprenyat amb el món que l'envolta. Cansat, de llegir els posts de les frases fetes amb els millors desitjos. Gurus, que aconsellen el que fer i no fer per ser millors, més eficients, més bons, més intel·ligents. Cansat de resoldre problemes senzills com si aquests fossin un repte. Cansat de falsedats. Escoltar a la gent que davant seu diu una cosa, n'escriu una altra i finalment, el critica per l'esquena.

Ja t'ho deia ta mare, si no vols pols, no vagis a l'era, doncs ja saps el que et trobaràs.

Tip de tanta mediocritat que es creu excelsa sap que el món avança gràcies als somiadors, els que arrisquen el que tenen i el que no tenen. Perdedors que un dia l'encerten i gràcies a la seva insistència, veuen els seus somnis realitzats.

Ai, si no fos. Tu rai!, gemega qui no té motiu per gemegar i encara pretén intoxicar-te amb els que per ell són un problema i per a tu, una benaurança. Tenir, tenir, tenir, quan el que més importa és fer servir i gaudir del que tens al teu abast.

Mort, ben mort. Qui t'ha mort?, en tu rai encara riu.





Cap comentari

Desa el teu comentari