Escrit i editat per Pep Cassany

Relats i Opinió d'En Pep Cassany Escriptor Català. Girona. Autor de llibres: El carrer dels petons (2018) i Big Bang Amor (2017) Aquest Blog conté relats curts, relats eròtics i, contes infantils. També un munt d'articles d'opinió sobre fets quotidians, l'actualitat de Girona i Catalunya, o del debat nacional i internacional. Tot plegat, tractat des del punt de vista personal, crític,irònic, eufòric o irreverent de l'autor.

Novetats

Dones, ens feu més por que una pedregada !

Un relat curt d'en Pep Cassany


Hi ha qui encara creu que per a entendre a la parella, ens cal un manual, de la mateixa manera que tots plegats compraríem el manual d'instruccions per criar al nostre fill. Tres llibres editats i reeditats com a grans Best-sellers i que un cop llegits i rellegits, mai trobarem prou encertats.

El manual per a entendre a un home, hauria de passar de mares a filles i com a llegat familiar. Certament, les generacions passades hi haurien escrit molts capítols doncs, les àvies, besàvies o rebesàvies no se separaven ni divorciaven dels seus homes i només la mort els separava d'ells.

Segurament, el llibre dels secrets familiars de com aguantar al costat d'un home, no tindria masses planes. Ja se sap, l'home era primari i la dóna secundària. Feu-ne escarni d'aquest comentari doncs, té tots els significats que li vulgueu donar.

Els homes som primaris i bàsics. El tòpic del sí vol dir sí, no vol dir no i, m'agrada o no m'agrada, és cert. No cal que li doneu més voltes. Senzillament, interpreteu les nostres respostes amb el vostre manual i nosaltres, sabedors d'aquestes imprudències femenines, ja no sabem quan hem de dir sí o no i en tot cas, com acabareu interpretant la nostra resposta. Ens feu més por que una pedregada.

Quatre dones disteses al davant d'una copa de vi i una conversa al voltant de cercar parella, em permet prendre apunts i oferir-vos resultats estadístics veraços: Una no en vol, però li hauria agradat i vés a saber, segurament sí que li agradaria sempre que ell es quedés a casa seva. L'altra sí que en vol, però els que ha conegut, li agraden i no li agraden depèn del dia i el moment. En tot cas, encara està vivint del passat que no va ser i per tant, no pot avançar. El que vol la tercera ja és més complicat, un amic amb dret a cuixa exclusiu per a ella. Vejam, una parella que no enredi. Finalment, hi ha qui ho té més clar. Una diu que diu SI vull. El vol que li pregunti i li respongui SÍ, VULL i en tot cas, quan el trobarà, no el deixarà sortir de casa.

Resumint, a base d'hòsties se n'aprèn. Com diuen en el poble més lleig del món, on per cert, estadísticament hi viuen les dones més boniques, tan tens, tant vals.

Pels qui feu cas del refranyer popular, recordeu que n'hi ha un de ben nostrat: "Qui no carda a Olot no carda enlloc" i un altre desconegut per mi, "si vols cardar segur, vés a Besalú".



Cap comentari

Desa el teu comentari