Escrit i editat per Pep Cassany

Relats i Opinió d'En Pep Cassany Escriptor Català. Girona. Autor de llibres: El carrer dels petons (2018) i Big Bang Amor (2017) Aquest Blog conté relats curts, relats eròtics i, contes infantils. També un munt d'articles d'opinió sobre fets quotidians, l'actualitat de Girona i Catalunya, o del debat nacional i internacional. Tot plegat, tractat des del punt de vista personal, crític,irònic, eufòric o irreverent de l'autor.

Novetats

Carta d'un republicà a Ses Majestats Reis de l'Orient


Salut i república - La carta als reis d'en Pep Cassany



Majestats,

Com cada any, he estat un bon minyó. Bé, no sempre que ja sabeu que sinó, és molt avorrit tot plegat. Així i tot, el balanç que en sorgeix és positiu.

Com bé sabem tots plegats, sou màgics. Teniu la virtut de fer-vos presents a totes les llars d'una manera o l'altra. Vinc a dir, amb la vostra presència o absència que, tot i això, mai us deixem de demanar.

Poca cosa puc demanar-vos aquest any doncs, jo m'entossudeixo cada any a demanar-vos les mateixes coses i vosaltres us entossudiu a no portar. De fet, si res em fa feliç, és la salut, la meva, la de la meva família i a tots els meus amics i amigues.

Per demanar que no quedi. De tota la nova colla d'amics de Facebook, n'hi ha molts que us continuen demanant un nou amor o si no pot ser, un amant. D'altres, més materialistes, es conformen amb coses més tangibles: Una ampolla de Whisky, una volta al món, un cotxe o fins i tot una bicicleta. Per cert, recordeu que ara mateix hi ha tants i tants amics que pugen cims i fan camins de ronda que, els convindrien unes botes noves.

He detectat que a molts ens fa feliços un dia de sol per fer un vermut en una terrassa davant de mar. Si pot ser, que sigui en dies de festa. Ja ho sabeu, encara que vosaltres treballeu un o dies a l'any, la resta de la humanitat els toca pencar entre setmana.

No sé si encara us queda una mica de Pau per a repartir. Ja no demano entre països, perquè sé de l'ego de molts polítics. Però, no seria possible repartir una mica de paciència, comprensió i respecte per tal que poguéssim conviure millor tots plegats? Amb una mica a cada casa segur que seria suficient.

En tot cas, si en la cosa material podeu dur-nos un detall, benvingut sia i, en tot allò que sigui intangible, us serà agraït eternament.

Salut i república!

Cap comentari

Desa el teu comentari