Escrit i editat per Pep Cassany

Relats i Opinió d'En Pep Cassany Escriptor Català. Girona. Autor de llibres: El carrer dels petons (2018) i Big Bang Amor (2017) Aquest Blog conté relats curts, relats eròtics i, contes infantils. També un munt d'articles d'opinió sobre fets quotidians, l'actualitat de Girona i Catalunya, o del debat nacional i internacional. Tot plegat, tractat des del punt de vista personal, crític,irònic, eufòric o irreverent de l'autor.

Novetats

M'estimo


M'estimo - Pep Cassany



Tot un repte, estimar-se a un mateix. No de manera narcisista, ni egoista, si no per entendre que en l'estimació que pots tenir-te rau el respecte que has de mantenir per la teva persona, per acollir a la felicitat i cal aprendre i saber, rebre i donar, l'amor.

Donar-ho tot, sí, quan realment ets sents tant ple de felicitat i amor que, per més que en donis, mai s'acabarà.

Valorar l'estimació que un s'ha de tenir per un mateix. Entendre que un ha de posar-se guapo per sentir-se bé, preparar per menjar el plat que més t'agrada, fer i desfer essent amo i senyor de tu mateix i per tot plegat, obtenir felicitat.

Fa poc vaig llegir que la felicitat era el resultat de sumar les petites coses. Detalls. La felicitat no és pels que més coses materials acumulen, ans el contrari, la felicitat es troba en cada cosa que fas d'acord amb la teva manera pensar, creure i actuar coherentment.

Fer per fer, fer les coses de mala gana o bé, contra la teva manera de fer, creure o ser, només t'aporta indiferència, avorriment, disgust o emprenyades.

No fer, per no ferir, per no molestar, per creure's incapaç, per haver-hi d'altres que diuen ho fan molt més bé que tu, pot dur-te a creure que, no et sents valorat per un altre. Menyspreat. Quan en realitat és la teva pròpia inseguretat i estat d'ànim i estimació qui no planta cara, contesta, protesta i intenta, fer-ho, ser-ho o, creure, que si mai ho intentes, mai no ho sabràs.

Mirant cap al nostre interior, res podem comprar. No podrem comprar més memòria, ni adquirir més habilitats, més coneixements, més estimació si no treballem en cada una de les mancances que nosaltres mateixos ens reconeixem.

Estimar-nos com som i saber que, tot el que fem per nosaltres resulta beneficiós per qui ens envolti.

Estima't i fes-te feliç.

Cap comentari

Desa el teu comentari